آغاز رکاب زنی سحر طوسی در حمایت از تحصیل دختران



30 اکتبر 2019
توسط:

در کمپین «دختران فردا» قرار است تلاش کنیم برای فردای بهتر دختران سرزمینمان ایران

قصد داریم برای دخترانی که به دلایل مختلف مثل عدم دسترسی به مدرسه یا فاصله زیاد خانه تا مدرسه بعد از مقطع ابتدایی مجبورند ترک تحصیل کنند، اتفاق تازه‌ای رقم بزنیم.
در این کمپین سحر طوسی، به عنوان اولین بانوی ایرانی مسیر دو هزار کیلومتری از خزر تا خلیج فارس را به تنهایی با دوچرخه طی می‌کند تا توجه همگان را به ضرورت تحصیل دختران جلب کند.

سحر طوسی سه شنبه هفتم آبان ماه مسیر خزر تا خلیج فارس خود را از بندر انزلی آغاز کرده و امروز در دبیرستان دخترانه‌ای در شهر رشت طی مراسمی با استقبال بی‌نظیر دختران دبیرستانی به مسیر خود ادامه داد.
در کمپین #دختران_فردا او رکاب می‌زند تا از این طریق با همراهی شما عزیزان هزینه ساخت یک دبیرستان دخترانه تأمین شود.

برای همراهی در مسیر دانایی دختران ایران زمین، شما می‌توانید از طریق صفحه کمپین در سایت مهرگیتی به ساخت این مدرسه کمک کنید:

https://mehrgiti.com/site/future-girls



به اشتراک گذاری: